Zakelijke printer leasen

Bespaar tot 60% op uw printkosten

Wilt u een zakelijke printer leasen of huren? Als 45 jaar exclusief elite partner van Konica Minolta kunnen wij u als geen ander een oplossing op maat bieden. Vraag een offerte aan en u ontvangt al binnen 4 uur een maatwerk voorstel van ons!

Konica Minolta is dé marktleider op het gebied van zakelijk printen en levert de allerbeste multifunctionele printers voor op kantoor. De populaire Bizhub-productielijn staat bovendien garant voor ongeëvenaarde snelheid en printkwaliteit. Van grote industrieën tot eenmanszaken en van scholen tot mediabureaus: je vindt Konica Minolta in alle denkbare sectoren.

Met Konica Minolta-apparatuur bent u bovendien verzekerd van klimaatneutrale printmachines. De duurzaamheidsmissie van Konica Minolta heeft het merk prestigieuze, internationale awards opgeleverd.

Wilt u daar graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk meer informatie.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Zakelijke printer huren aanbieding

Wanneer u via onze website een offerte voor de lease van een zakelijke printer opvraagt, zoeken wij binnen 1 werkdag de beste Konica Minolta-deal. Dit is een persoonlijk aanbod wat wij speciaal voor u uitrekenen. Daarmee bespaart u tot wel 60% op al uw printkosten en bent u verzekerd van een duurzame deal!

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met geaccrediteerde Konica Minolta-leveranciers. Wij leggen u hieronder in drie simpele stappen uit hoe dat werkt, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen.

  1. U vult ons offerteformulier in op de website
  2. Wij nemen op werkdagen binnen 4 uur contact op voor een maatwerk-offerte
  3. Wij zoeken de beste leverancier en brengen die met u in contact

Betrouwbaar

Als Elite Partner van Konica Minolta kunnen wij u als geen ander een oplossing op maat bieden. Wij leveren alleen machines van de beste kwaliteit.

Klantgericht

Dankzij onze expertise kunnen we in iedere situatie meedenken in de best passende print- en scanoplossing. Wij leveren uit voorraad en staan graag voor u klaar!

Duurzaam

Duurzaam ondernemen staat bij ons voorop, zo is Konica Minolta het eerste bedrijf ter wereld in de print- en kopieerbranche met het duurzame Blaue Engel-certificaat.

Korte en directe lijnen

"Bij Van Triest Makelaars zijn we voor de volle 100% tevreden over Konica Minolta Offerte. Zowel de samenwerking en de communicatie als de kwaliteit van hun advies en producten zijn prima. De korte en directe lijnen en de persoonlijke ondersteuning zijn erg prettig. We worden altijd vlot en oplossingsgericht geholpen, zodat ons bedrijf nooit stil hoeft te staan."

- Reinald van Triest - van Triest Makelaars