Refurbished Konica Minolta

100% gegarandeerd met onze in onze all-in onderhoudscontracten

Populaire refurbished Konica Minolta multifunctionals

Zoekt u een refurbished Konica Minolta, maar wel één die u jarenlang zorgeloos kunt blijven gebruiken? Dan bent u bij KonicaMinoltaOfferte.nl aan een vertrouwd adres. Als Elite Partner van Konica Minolta bieden wij jong gebruikte multifunctionals aan als aantrekkelijk alternatief voor een nieuwe machine. Omdat ze aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, kunt u deze multifunctionals nog jarenlang in een all-in onderhoudscontract gebruiken. 100% gegarandeerd, en dat tegen een extra aantrekkelijk tariefVraag nu een offerte aan.

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een tweedehands multifunctional. Populaire machines zijn bijvoorbeeld:

Topkwaliteit voor scherpe prijzen

Deze systemen bieden geavanceerde en uitgebreide mogelijkheden, maar zijn voordeliger dan een nieuwe Konica Minolta multifunctional. Nu begrijpen we natuurlijk dat een refurbished Konica Minolta kopen of huren best kan voelen als een gok. Daarom onderwerpen we onze gebruikte multifunctionals aan een strenge kwaliteitscontrole voordat we deze aanbieden. Pas wanneer een systeem aan onze eisen voldoet, bieden we deze aan. Bij KonicaMinoltaOfferte.nl begrijpen we dat u immers onbezorgd wilt blijven ondernemen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Uitgebreide mogelijkheden voor allerlei toepassingen

Konica Minolta multifunctionals behoren niet alleen tot de meest betrouwbare, maar ook tot de meest veelzijdige machines in deze markt. Daarom is er voor iedere ondernemer wel een passende machine. Bovendien kunt u kiezen uit zowel kleuren- als zwart-wit-machines. Bent u benieuwd welke refurbished Konica Minolta het best aansluit op uw persoonlijke werkzaamheden? En of het voor u interessanter is om een machine te huren of te kopen? De specialisten van KonicaMinoltaOfferte.nl adviseren u graag.

Een refurbished Konica Minolta: iets voor u?

Bent u ook op zoek naar een multifunctional? En bent u benieuwd of een jong gebruikt exemplaar iets voor u is? Neem voor al uw vragen en deskundig advies gerust contact op met onze specialisten. Wij nemen graag de tijd om u op maat te adviseren. Naast advies kunnen wij ook de levering, de installatie en het onderhoud aan uw refurbished Konica Minolta voor u verzorgen. Zo kunt u voor alles terugvallen op één aanspreekpunt; wel zo overzichtelijk!

Betrouwbaar

Als Elite Partner van Konica Minolta kunnen wij u als geen ander een oplossing op maat bieden. Wij leveren alleen machines van de beste kwaliteit.

Klantgericht

Dankzij onze expertise kunnen we in iedere situatie meedenken in de best passende print- en scanoplossing. Wij leveren uit voorraad en staan graag voor u klaar!

Duurzaam

Duurzaam ondernemen staat bij ons voorop, zo is Konica Minolta het eerste bedrijf ter wereld in de print- en kopieerbranche met het duurzame Blaue Engel-certificaat.

Korte en directe lijnen

"Bij Van Triest Makelaars zijn we voor de volle 100% tevreden over Konica Minolta Offerte. Zowel de samenwerking en de communicatie als de kwaliteit van hun advies en producten zijn prima. De korte en directe lijnen en de persoonlijke ondersteuning zijn erg prettig. We worden altijd vlot en oplossingsgericht geholpen, zodat ons bedrijf nooit stil hoeft te staan."

- Reinald van Triest - van Triest Makelaars